Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eadmin S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program contabilitate EAdmin
1 lei
Brand
Asociatii de proprietari
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cu programul eADMIN aveti un factor de stres in minus. Daca sunteti membru al unei asociatii de proprietari, presedinte, cenzor sau chiar locatar, inregistrati-va asociatia si cereti-i administratorului sa foloseasca acest program pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de transparenta totala a gestiunii, este dreptul dumneavoastra.

Daca sunteti administrator atestat, aveti mai multe motive sa folositi programul eADMIN, a fost realizat special pentru dumneavoastra, este simplu, compact, practic, conform cu legislatia in vigoare si simuleaza lucrul pe hartie.

Cu programul eADMIN evidentele asociatiei de proprietari sunt accesibile online 24/24.

In cazul in care la un moment dat, administratorul actual nu se mai poate ocupa cu succes de indatoririle sale fata de asociatia dumneavoastra de proprietari, aveti certitudinea ca gestiunea asociatiei exista si in ultima instanta puteti apela cu incredere la personalul nostru calificat.

Stim cu totii din experienta ca foarte, foarte greu se gasesc administratori de incredere, profesionisti adevarati, de aceea in pachetul de servicii administrative va oferim gratuit si sprijin legislativ specific asociatiilor de proprietari.
Din Gura in Gura